leffed

Senaste inläggen

Av Leif Dollert - 7 november 2011 15:33

Idag känner jag mig bättre när det gäller andningen, men blir fortfarande yr när jag reser mig upp. Har nu istället ont i halsen. Det har knappast med PAH att göra snarare vädret.. Väntar på att det ska bli onsdag för då ska det tas ultraljud på hjärtat igen. Därefter ska jag till PAH-mottagningen för lite mätningar. Sedan så ser vi om jag blivit sämre eller ej . Förhoppningsvis är det ingen förändring utan allt beror på förkylning och tung fuktighet i luften.

PAH
ANNONS
Av Leif Dollert - 5 november 2011 12:52

Det verkar vara ett tråkigt väder utanför fönstret, men det är ju höst. När det gäller andfåddheten så känns det hela tiden som jag skulle behöva ett andetag till. Nu blir jag andfådd bara av att prata. Ska upp på PAH-enheten på onsdag efter ultraljudsundersökningen av hjärtat. Blir jag sämre innan får jag väl åka in till akuten.

Katterna busar här hemma just nu. De är väl glada att husse kommit upp ur sängen så de fått mat och rengjorda lådor.

Idag är det som bekant lördag och massor av hockey på teven. Hade jag haft orken skulle jag sett Djurgården mot Timrå live.

 

ANNONS
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:59

Skrivet 2011-11-02

Vaknade genomsvettig och kände att jag behövde mer luft. Det kändes som jag behövde tre andetag medan jag tog två. Anfådd var jag då självklart. Kom upp ur sängen så småningom. En väninna ringde och frågade hur jag mådde för hennes dotter, som har astma, hade svårt med andningen i morse. Luften var tydligen väldigt tung och fuktig med dimma nästan ned till marken.

Ja nu känns det i alla fall bättre och snart ska jag på möte där kommunen ska informera om matavfall.
PAH
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:57

skrivet 2011-10-29

Kvällen har varit lite jobbig på grund av yrsel. Däremot har andfåddheten varit bättre. Har börjat hosta igen en hel del. Det är då jag får yrseln. Har fått lite mer vätska i benen. Det är lite oroande. Ska jag åka in eller ej. Vi får se när jag sovit.

Timrå förlorade åter på straffar. Det gör ju inte att man bättre heller. Timrå ligger ju sist och tabellen är inget rolig att läsa, men hoppet är väl det sista som överger en.
PAH
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:56

Skrivet 2011-10-27

Jag har varit på styrelsemöte i Borådsstyrelsen under kvällen. Det var trevligt och vi kom fram till en hel del beslut.

Väl hemma igen skulle jag äta en bit smörgåstårta. Gissa vilka som kom springande till bordet? Jo katterna. De kände väl lukten av räkor och lax. Ingen av dem ville smaka. De ville bara nosa och sedan kelas med mig. Jag hade ju varit borta hela kvällen och det hör ju numera inte till vanligheterna. Så det stämde inte riktigt med deras vanor.
När jag sedan går och lägger mig vet jag att katterna kommer att säga god natt under en längre ceremoni.
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:55

Skrivet 2011-10-25

Fotbollen är slut, ishockeyn håller på, handbollen är i gång och i dag började bandyn. Nu är vintersäsongen här med de riktiga idrottsgrenarna. Vinterhalvårets sporter.

Fick idag veta att jag måste vara observant på andfåddheten och yrseln. Orsaken behöver inte vara förkylningen. Det kan vara en varningssignal att min lungsjukdom, PAH, blivit sämre och jag kanske måste komma på återbesök tidigare än vad som är tänkt.. Ja deppa för detta - nej då, jag tror det bara är förkylningen.Däremot är jag deppig för Timrå lyckades bara ta ett ynka poäng i kväll.
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:53

Skrivet 2011-10-24

Just nu behövs det inte mycket fär att jag ska bli andfådd. Misstänker att det beror på förkylningen och kanske någon infektion i kroppen eftersom jag är trött hela tiden också. Det har börjat komma lite vätska i bennen igen. Så riktigt rätt står det inte till, men, men. Waranvärdet var i alla fall fortfarande perfekt och i kväll är det en avkopplande hockeymatch på teven - det spelar ingen roll vilket lag somvinner. Inget av dem är ju Timrå IK.

PAH
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:52

Skrivet 2011-10-23

Idag har jag bara sovit och sovit och sovit. Nu är jag uppe, men trött och hungrig. Ska nog göra i ordning något, men vad får vi se. Får väl överraska mig själv - jag kanske bli glad och pigg. Katterna sover som katten.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se