leffed

Senaste inläggen

Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:50

Skrivet 2011-10-22

Nu är GIF Sundsvall tillbaka i societeten i fotboll. Efter tre år är man nu tillbaka i Allsvenskan. Underbart!. Däremot ligger Timrå IK illa till i ishockeyn. Laget har nog missuppfattat betydelsen av att vaea ankaret.

ANNONS
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:49

Skrivet 2011-10-21

Var med en väninna och hennes dotter ute och ätit kebabtallrik. Sedan satt vi hemma hos dem och såg lite på teven. Jag somnade till lite då och då där jag satt i soffan. Det har blivit ett vanligt fenomen den senaste tiden att jag somnar till efter maten. Hemåt så kom färdtjänsten ganska passande innan regnet började. Började må illa på väggen hem och gör det fortfarande. Nu ska jag ta kvällsmedicinen och fundera på om det är dags att sova eller glo lite på teven.

Katterna blev i alla fall glada att se mig igen. När jag parkerat elrullstolen var det bara att ropa in dem från trapphuset.
ANNONS
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:47

Skrivet 2011-10-20

Idag har jag varit på läkarmottagningen och tagit blodprover för waranet och lungmedicinens skull. Sedan blev det en influensaspruta och en spruta mot lunginflammation.

Så var det dags för tandläkabesök. Bedövningsspruta - nej tack nu räcker det med stick. Och pengarna bara försvann.
Nu är jag hemma igen och ska börja med matlagningen. Det blir stekt fläskkarré och kokt ris. Sedan är det bara att sätta sig ned och vänta på kvällens match på teven - Timrå mot Färjestad. Får hoppas att Timrå vinner så blir det en skön fortsättning på torsdagen.
Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:45

Skrivet 2011-10-19

Idag har förkylningen verka släppt en del. Hostan är borta i alla fall - nästan. Däremot kommer andfåddheten lika snabbt som dagarna innan. Får inte resa mig upp snabbt heller för då svartnar det framför ögonen. Trots regnet måste jag ta mig ut. Måste helt enkelt fylla på i kylskåpet. Nu får vi se hur det är att köra elrullstolen när det är blött ute. Det regnar. För övrigt blir det en lugn dag framför datorn och med musik i bakgrunden.

Av Leif Dollert - 3 november 2011 19:43

Nu har jag hittat en blggplats jag känner mig nöjd med. För över inläggen från den andra bloggen

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se